Grønt jorde på Inderøy, en finværsdag i mai

Ølbryggeriet på Gangstad

En kanon fra 1800-tallet på vollen foran festningen i Trondheim
En kanon fra 1800-tallet på vollen foran festningen i Trondheim

Overnatting på Husfrua Gårdshotell. Om kvelden inntar dere et deilig øl- og matmåltid. Et konsept utviklet i samarbeid mellom Husfrua Gårdshotell og Inderøy Gårdsbryggeri. Det er små retter tilpasset ulike øltyper. Veiledning underveis.

Ta venner med på tur langs Den Gyldne Omvei og opplev Trøndelag’s vakre kulturlandskapet.

På Berg Gård og Inderøy Brenneri har etter 116 år gjenopptatt produksjonen av egen akevitt på Inderøy. Akevitten kan fås kjøpt på Vinmonopolet, men på Berg Gård kan dere delta på akevittsmaking. I tillegg er har de mye deilig mat av sau og gris, samt morsomme gaveartikler.

INDERØY GÅRDSBRYGGERI: ØLUTSALG OG ØLSMAKING

– Øl med fyldig smak og særpreg. Brygget etter gamle håndverkstradisjoner!

Vi selger øl, gaveprodukter og arrangerer ølsmaking.

I tillegg til åpent utsalg arrangeres flere pøbb-kvelder i løpet året. Følg med på vår facebookside for disse og enkelte utvidede åpningstider. Resten av året etter ordinære åpningstider og vi gjør gjerne skreddersydde avtaler ved behov i tillegg.

Bryggeriloftet

Et koselig lite lokale over bryggeriet, hvor vi tar imot for aktiviteter og arrangement som kurs, møter, bursdag, konfirmasjon, bryllup m.m. I tillegg har vi egne arrangement som revy, konsert og ølsmaking og noen ganger inviterer vi rett og slett på middag med inderøysodd!
OBS! Bryggeriloftet er vanligvis ikke åpent når utsalget er åpent.

Alle dagligvarebutikker på Inderøy og serveringsstedene langs Den Gyldne Omvei har øl fra oss.